Groepen

Experimenteren met verschillende soorten verf, het hele assortiment penselen voelen of meedoen met een workshop? Dat doe je in het Royal Talens Experience Centre! Dé plek voor de beginnende en meer ervaren creatieveling om de inspiratie te laten stromen.
Je hebt geen ervaring nodig, wordt aan de hand meegenomen door de docent en gaan naar huis met je eigen kunstwerk!

Heb je een groep van minimaal 10 personen*, dan kunnen we een creatief uitje op maat voor jullie samenstellen. Je kunt bij ons terecht voor verschillende on,- en offline teken- en schilderworkshops, speciale maatwerkarrangementen inclusief de materialen en teambuildingsessies. 

De datum wordt in overleg vastgesteld. Wij plannen ver vooruit dus is het verstandig om op tijd contact met ons op te nemen als je iets wilt organiseren. Er is t/m mei tot onze spijt geen ruimte meer voor het organiseren van besloten rondleidingen. Vanaf juni/juli ontvangen wij u hiervoor weer graag.

Neem hier een kijkje voor suggesties van workshops en teambuildingsessies

*Het is uiteraard ook mogelijk om voor minder dan 10 personen een uitje samen te stellen, maar hiervoor worden wel de kosten voor 10 personen in rekening gebracht. 

Workshops 

Wil je met een groep een workshop doen; dat kan! We bieden workshops aan die een dagdeel duren (meestal zo'n 2.5 uur of een hele dag (meestal van 10.30-16.00 uur). Workshops vinden plaats vinden op maandag t/m vrijdag. Neem een kijkje op onze workshop pagina om te kijken welke onderwerpen, materialen en technieken we aanbieden. Heb je specifieke wensen, laat het ons dan zeker weten!

Het maximum aantal deelnemers van een workshop hangt af van het onderwerp maar ligt ongeveer tussen de 20 en 34. Bestaat je groep uit meer deelnemers, laat ons dat dan even weten dan kunnen we bekijken of er andere mogelijkheden zijn.

De prijzen van workshops verschillen en hangen af van docent/duur en benodigde materialen. Bij de workshop zit in ieder geval altijd het materiaalgebruik inbegrepen net als koffie/thee met wat lekkers. Ook krijgt elke gast een kleine attentie mee. Boek je een dagworkshop, dan kunnen we ook een goedverzorgde lunch regelen of een aansluitende borrel. Laat ons je wensen weten voor een groepsworkshop, zodat we een tarief voor je kunnen samenstellen. 

Uiteraard is het ook mogelijk om online workshops te doen met je eigen groep van bijvoorbeeld collega's. Online workshops verzorgen we ook in de avonden en zijn voor ieder niveau!

Neem hier een kijkje voor suggesties van workshops en teambuildingsessies

Programma op maat

Wil je iets anders dan hierboven genoemd staat of wil je de bestaande programma's uitbreiden met bijvoorbeeld een borrel of vergadering of iets dergelijks; we bespreken graag de mogelijkheden!

Ervaringen van anderen

Wil je weten hoe andere groepen onze workshops hebben ervaren? Lees hier hun ervaringen!

  Samen met collega’s een online workshop Ecoline gevolgd.
  Super leuk om samen op afstand creatief bezig te zijn.

  De verbinding via Teams en de uitleg en begeleiding van de docente werkte goed.
  Erg leuk om de collega’s zo te zien!

  – Kathelijn Sollie-Theeuwen, Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB)

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.