Retourneren & Annuleren

Bedenktijd/retour

Het gebeurt wel eens dat iemand een retour wilt sturen. Misschien voldoet het product niet aan uw eisen of heeft u een andere reden om het product te retourneren. Hoe dan ook, u heeft het recht om uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U kunt dit doen via ons retourportaal.

Zodra u de bestelling heeft geannuleerd, heeft u nog 30 dagen de tijd om uw product(en) terug te sturen. U krijgt dan het volledige bedrag inclusief (mogelijke) verzendkosten teruggestort. U dient wel de kosten te betalen voor de retour vanaf uw huis naar onze winkel. Dit bedrag kan variëren per vervoerder.

U kunt ook gebruik maken van uw herroepingsrecht. In dat geval dient u het product met alle toebehoren, inclusief verpakking, indien dit mogelijk is in originele staat terug naar ons te sturen. Als u hiervan gebruik wilt maken, stuur dan een mail naar experience@royaltalens.com. Na aanmelding zullen wij binnen 30 dagen het verschuldigde orderbedrag terugstorten, als het product in goede staat door ons is ontvangen.

Is het product beschadigd, of is de verpakking dermate beschadigd om het product te testen, dan kunnen we een waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Wij adviseren u onze producten met zorg te behandelen en deze bij een retour goed te verpakken.

 

Verkeerd bezorgadres?

Heeft u per ongeluk een verkeerd bezorgadres ingevuld? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.