Inschrijf- & workshopvoorwaarden – Royal Talens Experience Centre

Inschrijf- & workshopvoorwaarden

 

Inschrijven workshop en rondleidingen

Inschrijven voor een workshop kan uitsluitend via onze website www.royaltalens-experience.nl (of eventueel bij uitzondering bij ons in het Experience Centre). Nadat je betaling is ontvangen is de inschrijving definitief.  Alle workshops zijn uitsluitend toegankelijk vanaf 12 jaar (behalve uiteraard onze ouder-kind workshops). We gaan er hierbij uit dat het kind dan zelfstandig kan werken of dat een volwassene meekomt ter begeleiding. 

 

Betaling/ annulering workshop en rondleidingen

Alle workshops en rondleidingen dienen vooraf betaald te worden. Na je betaling ontvang je van ons een automatische bevestiging en is de aanmelding definitief. Ongeveer een week van tevoren krijg je een mail met extra/ aanvullende informatie over de workshop.

Annuleren van je inschrijving; 

Het annuleren van een workshop heeft voor ons, de docent, de cateraar en soms zelfs de andere deelnemers gevolgen. Het is immers maar de vraag of jouw plek weer opgevuld kan worden en soms maakt juist jouw plek het verschil of een workshop wel of niet door kan gaan. Je kunt ook denken aan gevolgen voor het inplannen van personeel, inkoop van materiaal en de voorbereidingen. Vandaar dat we helaas genoodzaakt zijn de voorwaarden te verscherpen. Neem ze svp door om teleurstelling te voorkomen:  

Afmeldingen svp uitsluitend per mail aan ons doorgeven onder vermelding van het bestelnummer en de datum + naam van de workshop. 

- Bij afmelding tot 14 dagen voor aanvang: je krijgt het aankoopbedrag minus 10 euro administratiekosten teruggestort. 

- Bij annulering tussen 14 tot 7 dagen voor aanvang wordt 50% van het deelnamegeld in rekening gebracht. Je krijgt een kortingscode (digitale cadeaubon) voor een andere workshop, ter waarde van 50% van de aanschafprijs voor de workshop. 

- Bij annulering vanaf 7 dagen vóór aanvang wordt 100% van het deelname geld in rekening gebracht. Uiteraard is het wel mogelijk om iemand anders in uw plaats te laten gaan. Graag ontvangen wij daar van te voren een berichtje over zodat we die persoon die dag welkom kunnen heten. 

Bij het niet verschijnen tijdens de workshop, wordt geen geld teruggeboekt.

 

Annuleren van de inschrijving groepen

Voor inschrijvingen van groepen gelden dezelfde voorwaarden als bij individuele inschrijving en annulering. Echter, indien op de dag van de workshop het daadwerkelijk aantal deelnemers lager is dan eerder opgegeven, zal het gehele bedrag voor het eerder gereserveerde aantal gefactureerd worden. Het is niet mogelijk om reeds geboekte groepsactiviteiten te annuleren binnen 2 maanden voor de geplande activiteit.

 

Annulering workshop door Royal Talens Experience Centre

Mocht een workshop door het Royal Talens Experience Centre worden geannuleerd, b.v. bij onvoldoende deelnemers, word je uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang van de workshop geïnformeerd en zal het inschrijfgeld binnen 10 werkdagen worden geretourneerd. Bij ziekte van de docent of een andere vorm van overmacht word je hier uiteraard zo snel mogelijk telefonisch van op de hoogte gebracht en krijg je 100% van je aankoopbedrag retour gestort. 

 

 

Publicatie beeld/geluidsmateriaal

Het is mogelijk dat er tijdens de workshop foto’s, beeld- en/of geluidsopnamen worden gemaakt. Dit materiaal kan gebruikt worden voor publicitaire doeleinden zoals brochures, flyers, websites en social media. Wij melden dit altijd even van tevoren, zodat eventuele bezwaren ter plekke doorgegeven kunnen worden. 

 

Het is niet toegestaan om tijdens de rondleiding op onze locaties beeld en/of geluidsopname te maken zonder voorafgaande toestemming. Uiteraard mag je tijdens een workshop wel foto’s maken van je eigen werk, zolang er maar geen andere deelnemers in beeld zijn.

 

Aansprakelijkheid

Het Royal Talens Experience Centre en de desbetreffende docent zijn niet aansprakelijk voor schade en/of verlies van je eigendommen ontstaan tijdens de workshop en/of rondleiding.