Inschrijf- & workshopvoorwaarden

Wat zijn de inschrijfvoorwaarden?
Inschrijven voor een workshop kan uitsluitend via onze website www.royaltalens-experience.nl. Nadat je betaling is ontvangen is de inschrijving definitief. 

Alle workshops zijn uitsluitend toegankelijk vanaf 12 jaar, behalve onze ouder-kind workshops. Kinderen die meedoen aan deze workshops moeten zelfstandig kunnen werken of begeleid worden door een volwassene.

Hoe werkt de betaling?
Alle workshops en rondleidingen dienen vooraf betaald te worden via onze website. Na je betaling ontvang je van ons een automatische bevestiging en is de aanmelding definitief. Uiterlijk 3 dagen van tevoren krijg je een mail met alle informatie over de workshop.

Kan ik een workshop annuleren?
Ja, dit kan. Workshops kun je uitsluitend per mail annuleren. Vernoem hierbij:

  1. Het bestelnummer
  2. De naam en datum van de workshop

Het annuleren van een workshop heeft gevolgen voor ons, de docenten, de cateraar en soms zelfs de andere deelnemers. Het kan namelijk van jou aanwezigheid afhangen of de workshop doorgaat. Daarom hebben we vaste annuleringsvoorwaarden. Houd hier rekening mee voor je een workshop boekt.

  • Annuleren tot 14 dagen voor de workshop: je krijgt het volledige aankoopbedrag terug, minus €10 administratiekosten.
  • Annuleren tussen 14 tot 7 dagen voor de workshop: je krijgt 50% van het aankoopbedrag terug. De overige 50% krijg je terug in de vorm van een digitale cadeaubon voor onze workshops.
  • Annuleren vanaf 7 dagen voor de workshop: helaas kunnen we op deze termijn geen geld teruggeven. Je mag wel iemand anders in jouw plaats laten gaan. Hier ontvangen we dan graag een bericht over.
  • Bij afwezigheid zonder afmelding: als je zonder afmelding niet verschijnt tijdens de workshop kunnen we geen geld teruggeven.

Kan ik een groepsinschrijving annuleren?
Ja, dat kan. Vanwege de inzet van mensen en middelen vragen wij je om groepsactiviteiten ruim van te voren (uiterlijk 2 maanden) te annuleren. Dit kan uitsluitend via e-mail.

Kan iemand er toch niet bij zijn? Laat dit ons dan van tevoren weten via telefoon of e-mail, dan kunnen we daar op de dag zelf rekening mee houden.

Uiterlijk twee weken van tevoren vernemen wij graag het definitieve aantal deelnemers. Zijn er op de dag zelf minder deelnemers dan afgesproken en gefactureerd? Dan brengen wij het gehele bedrag voor het gereserveerde aantal deelnemers in rekening. 

Wat gebeurt er als het Royal Talens Experience Centre een workshop annuleert?
Mocht een workshop door het Royal Talens Experience Centre worden geannuleerd, bijvoorbeeld bij onvoldoende deelnemers, informeren wij je uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang van de workshop. Je krijgt het inschrijfgeld binnen 10 werkdagen retour.

Bij ziekte van de docent of een andere vorm van overmacht word je hier zo snel mogelijk telefonisch van op de hoogte gebracht. Je krijgt dan 100% van het aankoopbedrag retour gestort.

Publicatie beeld/geluidsmateriaal
Tijdens de workshop kunnen wij foto’s, beeld- en/of geluidsopnamen maken. Dit materiaal kan gebruikt worden voor publicitaire doeleinden zoals brochures, flyers, websites en social media. Wij melden dit altijd van tevoren, zodat eventuele bezwaren ter plekke doorgegeven kunnen worden.
Het is niet toegestaan om tijdens de rondleiding op onze locaties beeld en/of geluidsopnames te maken zonder voorafgaande toestemming. Uiteraard mag je tijdens een workshop wel foto’s maken van je eigen werk, zolang er maar geen andere deelnemers in beeld zijn.

Aansprakelijkheid
Het Royal Talens Experience Centre en de desbetreffende docent zijn niet aansprakelijk voor schade en/of verlies van je eigendommen ontstaan tijdens de workshop en/of rondleiding.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.