Inschrijf- & workshopvoorwaarden – Royal Talens Experience Centre

Inschrijf- & workshopvoorwaarden

Locatie en bereikbaarheid

Het Royal Talens Experience Centre is gevestigd aan de Sophialaan 46, 7311 PD in Apeldoorn, gebouw Keulse Pot (naast de fabriek), bereikbaar via experience@royaltalens.com of 055-5274778.

Het is helaas niet mogelijk om op het parkeerterrein van de Royal Talens fabriek te parkeren. Het Experience Centre heeft geen eigen parkeergelegenheid en daarom adviseren wij je te parkeren in Parkeergarage Koningshaven op 5 minuten loopafstand. In het weekend is het wel mogelijk om op het parkeerterrein van de Royal Talens fabriek, bij het Experience Centre te parkeren.

 

Inschrijven workshop en rondleidingen

Inschrijven voor een workshop kan uitsluitend via onze website www.royaltalensexperience.nl Nadat je betaling is ontvangen is de inschrijving definitief. Alle workshops zijn uitsluitend toegankelijk vanaf 12 jaar (behalve uiteraard onze ouder-kind workshops). We gaan er hierbij uit dat het kind dan zelfstandig kan werken of dat een volwassene meekomt ter begeleiding. 

 

Betaling/ annulering workshop en rondleidingen

Alle workshops en rondleidingen dienen vooraf betaald te worden. Na je betaling ontvang je van ons een automatische bevestiging en is de aanmelding definitief. Annuleren van je inschrijving;  je kunt tot uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang van de workshop je deelname kosteloos annuleren d.m.v. het sturen van een mail aan Experience Centre met je naam, datum en tijd workshop en reden van annulering, het door jou betaalde bedrag zal binnen 10 werkdagen geretourneerd worden. Voor annuleringen binnen 5 werkdagen voor aanvang workshop zal het workshopgeld niet worden teruggestort, wel is het mogelijk om iemand anders te laten deelnemen aan de workshop.

 

Annuleren van de inschrijving groepen

Voor inschrijvingen van groepen gelden dezelfde voorwaarden als bij individuele inschrijving en annulering. Echter, indien op de dag van de workshop het daadwerkelijk aantal deelnemers lager is dan eerder opgegeven, zal het gehele bedrag voor het eerder gereserveerde aantal gefactureerd worden. Het is niet mogelijk om reeds geboekte groepsactiviteiten te annuleren binnen 2 maanden voor geplande activiteit.

 

Annulering workshop door Royal Talens Experience Centre

Mocht een workshop door het Royal Talens Experience Centre worden geannuleerd, b.v. bij te beperkte deelname, word je uiterlijk binnen 5 werkdagen voor aanvang van de workshop geïnformeerd en zal het inschrijfgeld binnen 10 werkdagen worden geretourneerd. Bij ziekte van de docent word je hier uiteraard zo snel mogelijk telefonisch van op de hoogte gebracht.

 

 

Publicatie beeld/geluidsmateriaal

Het is mogelijk dat er tijdens de workshop foto’s, beeld- en/of geluidsopnamen worden gemaakt. Dit materiaal kan gebruikt worden voor publicitaire doeleinden zoals brochures, flyers, websites en social media. Wij melden dit altijd even van tevoren, zodat eventuele bezwaren ter plekke doorgegeven kunnen worden. 

 

Het is niet toegestaan om tijdens de rondleiding op onze locaties beeld en/of geluidsopname te maken zonder voorafgaande toestemming. Uiteraard mag je tijdens een workshop wel foto’s maken van je eigen werk, zolang er maar geen andere deelnemers in beeld zijn.

 

Aansprakelijkheid

Het Royal Talens Experience Centre en de desbetreffende docent zijn niet aansprakelijk voor schade en/of verlies van je eigendommen ontstaan tijdens de workshop en/of rondleiding.