Royal Talens Foundation – Royal Talens Experience Centre

Royal Talens Foundation

Wist je dat je met elke workshop ook de Royal Talens Foundation steunt?
Vanaf begin 2016 steunen wij de Royal Talens Foundation en werken we nauw met elkaar samen. Aan het eind van elk jaar geeft het Experience Centre een gift aan de Foundation wat bestaat uit een percentage van iedere inschrijving van dat jaar. Hiermee is het Experience Centre met trots de grootste sponsor van de Foundation!

Over de Royal Talens Foundation
De droom en het doel van de Royal Talens Foundation is kwalitatief goed onderwijs voor ieder kind. Om dit te bereiken helpen zij scholen en andere organisaties met het introduceren van creatieve programma's voor kinderen want goed onderwijs bestaat niet zonder creatieve expressie.
De Royal Talens Foundation gelooft dat creatieve expressie essentieel is voor ieders persoonlijke ontwikkeling en daarmee bijdraagt aan een sociale en betere wereld. Door middel van kunst en creatieve expressie ontwikkelen kinderen en volwassenen kwaliteiten en vaardigheden die belangrijk zijn voor toekomstig succes. Creativiteit stimuleert ons brein, geeft ons zelfvertrouwen, verbetert onze motorische vaardigheden en helpt ons nieuwe kansen en oplossingen te identificeren.
Jaarlijks kiest de stichting wereldwijd verschillende projecten die aan haar eisen voldoen. Zo lopen er veel projecten in Nederland maar ook in onder andere Oekraïne, Gambia, en Mexico. Bekijk alle projecten op de site van de Foundation: Projects | Royal Talens Foundation
 
Kortom: met elke workshop die jij volgt, draag ook jij bij aan goed creatief onderwijs voor ieder kind!