Royal Talens Foundation

Royal Talens Foundation

Royal Talens Foundation

Wat is de Royal Talens Foundation?

De Royal Talens Foundation is een organisatie die zich wereldwijd inzet voor creatief onderwijs. Zij gelooft dat creatieve expressie essentieel is voor de persoonlijke ontwikkeling van ieder mens en daarmee bijdraagt ​​aan een socialer en betere wereld.

Creativiteit voor elk kind

De droom en het doel van de Royal Talens Foundation is kwalitatief goed onderwijs voor ieder kind. Om dit te bereiken helpen zij scholen en andere organisaties met het introduceren van creatieve programma's voor kinderen want goed onderwijs bestaat niet zonder creatieve expressie.

"Met elke workshop die jij volgt, draag ook jij bij aan goed creatief onderwijs voor ieder kind!"

Creativiteit verbindt: jouw workshop, hun toekomst

Vanaf begin 2016 steunen wij de Royal Talens Foundation en werken we nauw met elkaar samen. Aan het eind van elk jaar doneert het Experience Centre een gift aan de Foundation. Deze bestaat uit een percentage van iedere inschrijving van dat jaar. Hiermee is het Experience Centre met trots de grootste sponsor van de Royal Talens Foundation. En dat komt door jou! Want met elke workshop die jij volgt, draag ook jij bij aan goed creatief onderwijs voor ieder kind.

Missie van de Royal Talens Foundation

De Royal Talens Foundation gelooft dat creatieve expressie essentieel is voor ieders persoonlijke ontwikkeling en daarmee bijdraagt aan een sociale en betere wereld. Door middel van kunst en creatieve expressie ontwikkelen kinderen en volwassenen kwaliteiten en vaardigheden die belangrijk zijn voor toekomstig succes. Creativiteit stimuleert ons brein, geeft ons zelfvertrouwen, verbetert onze motorische vaardigheden en helpt ons nieuwe kansen en oplossingen te identificeren.

"Creativiteit stimuleert ons brein, geeft ons zelfvertrouwen en helpt ons nieuwe kansen te zien."

Projecten over de hele wereld

Jaarlijks kiest de stichting wereldwijd verschillende projecten die aan haar eisen voldoen. Zo lopen er veel projecten in Nederland maar ook in onder andere Oekraïne, Gambia, en Mexico. Bekijk alle projecten op de site van de Foundation: Projects | Royal Talens Foundation

Met welke workshop ga jij aan de slag?

Geïnspireerd geraakt om creatief aan de slag te gaan? Kijk meteen naar welke workshops wij jou te bieden hebben!

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.