Groepen

Groepen

Workshops voor groepen

Met een groep meedoen aan een workshop, experimenteren met verschillende soorten verf of gewoon creatief aan de slag? Dat kan bij het Royal Talens Experience Centre! Geschikt voor zowel beginnende als meer ervaren deelnemers.

Workshops voor groepen: wat kan er?

Je kunt bij ons terecht voor verschillende teken- en schilderworkshops. Maar ook speciale maatwerkarrangementen of teambuildingsessies. Zelfs online! Heb je een groep van minimaal 10 personen*, dan kunnen we een creatief uitje op maat voor jullie samenstellen. 

Hoe ziet een workshopdag eruit?

Wil je met een groep een workshop doen? We bieden workshops van een dagdeel. Dat bestaat meestal uit zo'n 2,5 uur, maar 1,5 uur kan ook. Een hele dag is ook een mogelijkheid. Dit is meestal van 10.30-16.00 uur.
Workshops vinden plaats op maandag t/m vrijdag. Neem een kijkje op onze workshop pagina om te kijken welke onderwerpen, materialen en technieken we aanbieden. Heb je specifieke wensen, neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

Is teambuilding ook mogelijk?

Ja zeker! Zowel een creatief teamsuitje als echte teambuilding is mogelijk bij ons. Wij helpen graag het teamgevoel te versterken door middel van onze creatieve (online) workshops. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat in een ongedwongen sfeer en andere setting actief en creatief bezig zijn een hele waardevolle toevoeging kan zijn voor elk team. 

Neem hier een kijkje voor suggesties van workshops en teambuildingsessies

Is een programma op maat ook mogelijk?

Wil je iets anders dan hierboven genoemd staat? Of wil je de bestaande programma's uitbreiden met bijvoorbeeld een borrel of vergadering? We bespreken graag de mogelijkheden!

Hoe zit het met ervaring?

Wij kunnen met verschillende niveaus in één groep werken. Ervaring is niet perse nodig. Beginners worden aan de hand meegenomen door de docent, maar voor ervaren deelnemers is er ook genoeg te leren.

Zijn de materialen inbegrepen?

Alle workshops zijn inclusief materiaalgebruik. Bij een online workshop zorgen wij ervoor dat de benodigde materialen van tevoren worden opgestuurd.

Is er een minimum en een maximum aantal deelnemers?

*Wij organiseren groepsworkshops voor minimaal 10 deelnemers. Het is uiteraard ook mogelijk om voor minder dan 10 personen een uitje samen te stellen. Hiervoor worden wel de kosten voor 10 personen in rekening gebracht. 

Het maximum aantal deelnemers van een workshop hangt af van het onderwerp, maar ligt ongeveer tussen de 20 en 34. Bestaat je groep uit meer deelnemers, laat ons dat dan even weten dan kunnen we bekijken of er andere mogelijkheden zijn. 

Wat zijn de prijzen van workshops in groepsverband?

De prijzen van workshops verschillen en hangen af van de docent, duur van de workshop en de benodigde materialen. Bij de workshop zit in ieder geval altijd het materiaalgebruik inbegrepen net als koffie en thee met wat lekkers. Ook krijgt elke gast een kleine attentie mee.
Boek je een dagworkshop, dan kunnen we ook een goedverzorgde lunch regelen of een aansluitende borrel. Laat ons je wensen weten voor een groepsworkshop, zodat we een tarief voor je kunnen samenstellen. 

Uiteraard is het ook mogelijk om online workshops te doen met je eigen groep van bijvoorbeeld collega's. Online workshops verzorgen we ook in de avonden en zijn voor ieder niveau!

Je vindt hier een overzicht met voorbeelden van workshops die wij te bieden hebben in groepsverband.

Wanneer vindt de workshop plaats?

De datum wordt in overleg vastgesteld. Wij plannen ver vooruit, dus is het verstandig om op tijd contact met ons op te nemen als je iets wilt organiseren. Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Let op: Er is t/m mei tot onze spijt geen ruimte meer voor het organiseren van besloten rondleidingen. Vanaf juni/juli ontvangen wij u hiervoor weer graag.

 

Stuur ons een berichtje!

Contact formulier

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.