Route en parkeren

Het Royal Talens Experience Centre is gevestigd aan de Sophialaan 46, 7311 PD in Apeldoorn, gebouw Keulse Pot (naast de fabriek), bereikbaar via experience@royaltalens.com of 055-5274778.

Voor workshop- en rondleiding gasten is het helaas niet mogelijk om op het parkeerterrein van de Royal Talens fabriek te parkeren. Het Experience Centre heeft geen eigen parkeergelegenheid en daarom adviseren wij je te parkeren in Parkeergarage Koningshaven op 5 minuten loopafstand. 

 

Station Apeldoorn

· Ga in noordelijke richting (zie ook kaartje hieronder)
· Sla rechtsaf naar de Sophialaan
· Ca. 200 m. tot het Royal Talens Experience Centre
· Het Royal Talens Experience Centre bevindt zich aan je rechterzijde

Let op: het gebouw van het Royal Talens Experience Centre grenst aan de Sophialaan op het terrein van Royal Talens. Je hoeft je niet te melden bij de receptie. Je kunt direct doorlopen naar het Royal Talens Experience Centre.

Parkeergarage Koningshaven

De dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid bij het Royal Talens Experience Centre is Parkeergarage Koningshaven. Vanaf de Molenstraat-Centrum neemt u de afslag naar Parkeergarage Koningshaven, dit is de Havenweg. Deze afslag is aangegeven met een blauw bord. Er staat bij de afslag dat dit een doodlopende weg is, maar de parkeergarage zit echt aan het einde van deze straat linksaf aan de Stadskade! Zie ook de foto's hieronder. 
Navigatie: zet de navigatie op Havenweg, niet op de parkeergarage zelf. In verband met werkzaamheden in de wijk gaat de routebeschrijving anders naar een afgesloten weg. 

Vanuit de parkeergarage loop je binnen enkele minuten naar het Royal Talens Experience Centre aan de Sophialaan 46. LET OP: neem als je de garage uitloopt (niet uitgang centrum), de uitgang waar je bent binnen gekomen, dat scheelt een heel stuk omlopen!

           
 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.