Online workshop VPT - Ecoline de Kersteditie

Leuk dat je meedoet met deze online workshop! Op deze pagina vind je o.a. de link naar de live video. Kijk de workshop nog tot 6 weken terug of download het stappenplan (waar van toepassing). Heel veel plezier toegewenst met de workshop!

MAANDAG 13 DECEMBER VAN 19.00 TOT 21.00 UUR

Wij gaan ervan uit dat je live met de workshop meedoet. Zo kunnen we je eventueel nog voorzien van feedback en kun je meteen je vragen stellen. Mocht je niet live mee kunnen doen? Laat het ons weten. Stuur een mail naar experience@royaltalens.com.

De online workshops worden live gegeven via Microsoft Teams. Volg je de workshop via de computer is geen installatie van een apart programma vereist. Werk je liever via je laptop of mobiel, dan wijst installatie vanzelf. We zijn voor de workshop een kwartier van tevoren al ingelogd om je alvast welkom te heten. De workshop wordt opgenomen en zijn na afloop op deze pagina -tot 6 weken na dato- terug te kijken. 

Klik hier om in te loggen!

In het materialenpakket vind je de volgende items:

  • Aquarelpapier
  • Ecoline in de kleuren: Indigo (533), pastelroze (390), wit (100), pastelblauw (580) en goud (801)
  • Maskeervloeistof
  • Setje penselen
  • Schets met de tekst

Handig om tijdens de workshop ook bij de hand te hebben:

Je hebt naast de materialen heb je niet veel meer nodig dan 2 glaasjes met water, een bord/ schotel om op de mengen, doekje om je penselen mee droog te maken en evt een föhn/ heater om het drogen te versnellen. En, niet te vergeten, een Kerstmuziekje op de achtergrond!

We zien jullie graag online!