Get Creative Swap

Een Swap is een soort van lootjes trekken, waarbij je voor elkaar cadeautjes maakt. Een leuke uitwisseling van bij voorkeur zelfgemaakte en persoonlijke aardigheidjes. Je probeert de ander echt te verrassen. Het achterliggende motto: Strooi geluk rond als confetti. En dat is iets dat ons -zeker in deze tijd- wel aanspreekt. Zeker wanneer we dat ook nog op creatieve wijze mogen doen! We zijn in 2020 met de Get Creative Swap begonnen waarbij we direct meer dan 130 deelnemers mochten verwelkomen. Ook dit jaar lijkt het ons weer geweldig om een ander met iets speciaals & creatiefs te verrassen. Vandaar dat we met heel veel plezier & liefde ook dit jaar weer de Get Creative Swap organiseren!

Nieuw dit jaar is dat het ons geweldig lijkt om het fysiek aan elkaar te overhandigen. Daarom organiseren we zaterdag 17 december hier in Apeldoorn van 13.30 tot ongeveer 16.00 uur de Get to know each swapper-middag! We hopen dat je er dan bij kunt zijn. Hoe leuk zou het zijn om live te zien hoe jouw cadeautjes ontvangen worden en om diegene in persoon te bedanken die voor jou alle moeite heeft gedaan?

Hoe doe je mee?

Zin om de komende weken mee te doen aan de Get Creative Swap? Stuur dan een mail naar experience@royaltalens.com met de volgende gegevens: je naam/ adres/ leeftijd/ interesses/ hobby's, insta- en/of facebook naam en al het andere dat je over je zelf met je swapbuddy wilt delen! Denk hierbij aan de dingen die jou blij maken: favo films, boeken, hou je van reizen? Of hoe ziet jouw ideale zaterdagmiddag eruit? Hier kan jouw swapmaatje weer verder mee. Zet in het onderwerp van de mail a.u.b. SWAP!

Wanneer alle gegevens binnen zijn, koppelen we iedereen aan een zogenaamde ‘Swap-buddy’. Voor deze persoon ga je aan de slag en maak je een pakket met wat persoonlijke/ met zorg uitgezochte en/of met liefde gemaakte cadeautjes. Het is de bedoeling dat pas bij ontvangst van het pakket bekend wordt wie het voor jou gemaakt heeft; houd dit echt als een verrassing! Stuur dus bijvoorbeeld geen berichtje naar die persoon met de vraag  ‘Wat vind je leuk?’, daarvoor zijn namelijk de moodboards / collage’s die je maakt en op Facebook en/of Instagram plaatst. Ook kun je kijken of jouw persoon wellicht op Pinterest zit. Zorg hierbij dat je profiel op openbaar staat, zodat iedereen het kan zien. Heb je dit niet en wil je toch meedoen? Geen probleem! Stuur ons dan rechtstreeks je moodboard, dan zorgen we dat het bij je ‘swap-maatje’ terecht komt! Zo zorgen we ervoor dat iedereen mee kan doen. Wel zo gezellig. 

Wij doen zelf ook mee en delen graag op de social media de komende weken wat tips & voorbeelden met je! 

Check hieronder ook de spelregels voor wat je precies bij deze Swap kunt verwachten en hoe we het voor iedereen een feestje kunnen maken. 

Zorg hiervoor dat je experience@royaltalens.com aan je contacten toevoegt, zodat onze mail niet in je spam belandt! 

Inspiratie 

Zoek eens op de volgende hashtags, voor meer inspiratie over swappen:

 

#swappenisleuk

#instaswap

#swappen

 

Blogs voor leuke DIY/ knutsel inspiratie:

- onze eigen inspiratie, waaronder het Youtube kanaal natuurlijk 

- de blog van Zilverblauw

- webshop van Sostrene Grene met leuke DIY projecten. 

- de website van de Pipoos

- freubelweb

- vtwonen

 

Voorbeeld moodboard / collage

Spelregels

Het heet niet voor niets de Get Creative Swap. Zelfgemaakte items / onderdelen zijn essentieel bij een swap en echt de charme ervan. Om dus met het budget een Action in te lopen en daar alleen kant-en-klare items te kopen, om maar een voorbeeld te noemen, is niet de bedoeling.

Het gaat om de moeite, aandacht voor een ander: denk hierbij ook aan bv mooi ingepakte cadeautjes met een leuk, persoonlijk cadeaulabel. (Ook hiervan geven we graag voorbeelden!). 

Het is leuk en inspirerend om elkaar op de hoogte te houden van de vorderingen! Je kunt foto’s delen met de #getcreativeswap en ons taggen. #getcreativeswap, 
@experience.centre.royal.talens

Houd zo lang mogelijk de naam van je swapmaatje geheim, zodat het pakket straks echt een verrassing is.

Budget: dat is uiteraard aan jou maar wanneer we uitgaan van zo gemiddeld  12,50 a 15 euro (excl verzendkosten), heb je nog wat ruimte om er bijvoorbeeld een chocoladereep bij te doen of een mooie mok. Wat betreft verzenden raad ik pakketpost aan, zodat dit goed met Track & Trace in de gaten te houden is. De swap is voor zowel Nederlandse als Belgische deelnemers, wel proberen we ivm de kosten van het versturen naar België en vv zoveel mogelijk landgenoten te koppelen. Mocht je geen problemen hebben met net iets hogere verzendkosten, en het eigenlijk wel heel erg leuk vinden iets voor 'het Buitenland' te maken, geef dat dan in het veld met opmerkingen aan. Zoals vermeld lijkt het ons leuk om elkaar dit jaar ook -waar mogelijk- live te treffen en wel op zaterdag 17 december. Kun je dan niet en je swapmaatje wel? Dan kun je je pakket eenvoudig naar ons Experience Centre sturen. 

Belangrijke data

04 november: Sluiting van de swap. Geef je dus voor die tijd via een mailtje met informatie over jezelf op! Werk in de tussentijd ook aan een collage/ moodboard waarmee je swapbuddy direct ziet waar jij blij van wordt. 

 

11 november: Voor deze datum sturen we de naam & gegevens van de swapmaatjes door. Zorg dan ook dat je moodboard / collage af is en op je socials staat, zodat de ander zich goed in je kan verdiepen en de swap compleet naar je zin kan maken! (Of stuur het voor die tijd naar ons door via mail.)

15 december: Verzending, zodat bij verreweg de meeste personen het op zaterdag 17 december binnen is -of kunt overhandigen- en we het met zn allen uit kunnen pakken! 

 

17 december: Swap middag in het Experience Centre in Apeldoorn!  

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.